dilluns, 2 de maig del 2016

TAST DE TEATRE (primera sessió)

AVUI HEM COMENÇAT AMB LA PRIMERA SESSIÓ DEL TAST DE TEATRE...!! NO SABÍEM BEN BÉ QUÈ SERIA, NI SI ENS AGRADARIA O NO...PERÒ SA VERITAT ÉS QUE ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!

HEM FET MOLTES COSES...!! HEM JUGAT A SER "MAPATXES", A DEIXAR VOLAR LA IMAGINACIÓ, ENS HAN CONTAT UN CONTE MOLT XULO, DESPRÉS HEM JUGAT A IMITAR ANIMALS, AL JOC DE VEIG VEIG, A ENDEVINAR QUIN ANIMAL HI HAVIA PENJAT A S'ESQUENA DE NA SÍLVIA, A MÍMICA, I A MOLTES COSES MÉS!!!

DESPRÉS, ELS MÉS ATREVITS, HAN VOLGUT PUJAR A L'ESCENARI A IMITAR UN ANIMAL, I LA RESTA HAVÍEM D'ENDEVINAR QUIN ANIMAL ERA AQUELL...!

HA ESTAT MOLT DIVERTIT...!!

MIRAU MIRAU!!!

1a sessió TEATRE on PhotoPeach

7 comentaris:

  1. Aiii, la "senyoreta Natillas" no? jeje açò hem va dir na Daniella jaja diu que li va agradar molt i que u van passar molt bé, molt divertit amb es animals a s'esquena!!!
    Ja desde que vau passar sa nota hem va semblar molt bona idea, i vist es primer contacte i com van sortir ells més encara! Que bé!

    ResponElimina
  2. Jajajaj com ja t'he dit...és la senyora "Ana Tijas", de fet...s'assembla a Natillas...com que xerra català, igual ells no la van acabar d'entendre!! que bonaaa!!

    Sí, sa veritat és que lo de penjar-me un animal a sa meva esquena i que ells l'haguessin d'imitar i jo endevinar quin animal imitaven...els hi va encantar!! A més, ho fèiem fent un poc de tonteria...i tot açò ja els agrada!!

    Estic contenta que de moment vagi anar bé! Ara veurem sa segona sessió avam què mos fan fer...!!

    Moltes gràcies pes comentari Juana!!

    Sílvia.

    ResponElimina
  3. Lo molt que els hi agrada es món de sa faràndula a alguns jajaja. En Jan estava super emocionat perquè haviem d'imitar animals i sobretot posar-te darrera s'esquena un animal i que l'haguessis d'endevinar. Molt bona iniciativa!

    ResponElimina
  4. Jajajaj són tremendos!!! Els hi basta poc a ells per fer es xou!!! Moltes gràcies!!! :)

    Sílvia.

    ResponElimina
  5. En Xavi va tornar encantat!!!! I com tots els animals k et van possar darrera li va agradar molt.jejejej

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Jajajaj menos mal que va valer la pena embarcar-nos dins aquesta nova iniciativa des teatre!! Tots s'ho van passar molt bé!!

    MOltes gràcies pes comentari!! ;)

    ResponElimina