dimecres, 4 de maig del 2016

JOCS MATEMÀTICS

NO US PENSEU QUE NOMÉS FEM SES FEINETES QUE DUEN ELS VOSTRES FILLS/ES A FINAL DE TRIMESTRE RECOLLIDES AMB S'ÀLBUM...! FEM MOLTES ALTRES TIPUS DE FEINETES...SENSE FITXES, SENSE ESCRIURE, I SENSE PINTAR, QUE POTSER NO QUEDEN PLASMADES EN UN PAPER, PERÒ QUE SÓN IGUAL O MÉS IMPORTANTS QUE AQUESTES.

UN EXEMPLE D'AQUESTES FEINETES SÓN ELS JOCS MATEMÀTICS, AMB ELS QUALS APRENEM ELS CONTINGUTS D'AQUESTA ÀREA D'UNA MANERA MÉS DIVERTIDA, MÉS MOTIVADORA, I SOBRETOT JUGANT.

A SES FOTOS EN SURTEN UNS QUANTS, PERÒ EN FEM D'ALTRES...COM PER EXEMPLE: EL DOMINO I ELS PUZZLES.

(Aquests jocs, de vegades els fan amb sa mestra de suport, na Cati, i de vegades, quan tenim temps, els fem a l'aula).

MIRAU MIRAU!!





















6 comentaris:

  1. Moltes gràcies Magdi!!! N'hi ha que són de fàbrica i n'hi ha que són fets manuals...!! Sa qüestió és que serveixin per aprendre...!! I està comprovat que sí que han après molt...! Són uns cracks!!

    Gràcies pes comentari!! :)

    Silvia.

    ResponElimina
  2. Però que xulu!!! està clar que d'alguna manera aprenien perquè es nombres els saben i contar també. M'he fixat que en Jan ja conta més de 10, imagin que és cosa de sa classe, no? Perquè fins fa poc només contava fins a 10.
    M'encanten es jocs manuals que teniu

    ResponElimina
  3. Jocs molt originals!! Una forma divertida d'apendre...m'agraden molt! :)

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a aquestes mamis que me deixen comentaris sovint!! Sa veritat és que es principal objectiu per aprendre és sa motivació...! I són un grup tan feiner...que de motivació no n'hi falta mai, esperem que segueixin així...!! :)

    Sílvia.

    ResponElimina