diumenge, 10 d’abril del 2016

COM M'HE SENTIT AVUI?


Aquest 3r trimestre hem començat a posar en pràctica les emocions que apareixen en el conte: "El Monstre de colors", que tant ens agrada!!

El Monstre de colors, depèn de com es sent...canvia de color. Quan està alegre i content es torna color groc, quan està trist es torna color blau, i quan està enfadat es torna color vermell (entre altres colors, ja que n'apareixen uns quants més, però noltros només ens centrarem amb aquests tres).

Per açò, alguns dies, durant els darrers 15 minuts de classe (just abans que venguin es papàs i mamàs a cercar-nos), fem un repàs de com ha anat el dia. Cada un surt a la pissarra i explica a tota la resta com està i com s'ha sentit durant el dia, i el per què s'ha sentit d'aquella manera. Aquesta és una manera de treure aquelles emocions que potser portem a dins, o d'expressar un problema que ens ha angoixat per poder-lo solucionar entre tots.

Encara no hi tenim molta pràctica, perquè fa poc que ho hem començat, però Déu ni do lo bé que ho fan!!



4 comentaris:

  1. quina bona idea! ara duen un poc de barreja amb ses emocions...el monstre de colors és un gran llibre. En Jan mira molt sa película "del revés" i va diguent com està ell.
    Lo important és que estiguin ben alegres a classe ;)

    ResponElimina
  2. Ses emocions també són molt importants, de fet, les posam en pràctica cada dia!! No conec aquesta peli, però me la miraré!!! Té bona pinta!!! Gràcies per sa informació, i, sobretot, per deixar comentaris!!!

    Sílvia.

    ResponElimina
  3. Qué be!!!!!! Inside out o "del revés" també ens agrada molt!!! Desde vacances nosaltres es vespres per torns expliquem que ens ha posat contents, que ens ha fet està trists i que enfadats cada membre de la familia.

    ResponElimina
  4. Si?? Molt bé Magdi!! Ells necessiten expressar-ho, i després d'haver-ho fet...es senten molt millor!!

    Moltes gràcies pel comentari!! ;)

    Sílvia.

    ResponElimina