diumenge, 12 de novembre del 2017

ARA TENIM MÉS ENCARREGATS

FA UN PARELL DE SETMANES VAM AFEGIR NOUS CÀRRECS PER FER A SA CLASSE. A PART DE S'ENCARREGAT DE FER ES BON DIA (que és cada dia un alumne diferent), ARA TENIM ELS ENCARREGATS DE: MIRAR L'ORDRE DELS RACONS, MIRAR ELS PENJADORS DEL PASSADÍS I COMPROVAR QUE NO HI HAGI RES EN TERRA, UN ENCARREGAT DE REPARTIR ELS LLAPIS I PINTURES HORA DE FER FEINETES, I DOS ENCARREGATS DE NETEJA, QUE SÓN ELS QUE HAN DE GARNAR LES MIQUES QUAN TOTHOM HA ACABAT DE BERENAR. (Aquests càrrecs els canviam els divendres de cada setmana, i així, durant tota sa setmana, hi ha els mateixos encarregats).

D'AQUESTA MANERA, APRENEM A FER NOVES TASQUES I A TENIR RESPONSABILITATS, PERQUÈ A SA CLASSE HI HAGI UNA BONA ORGANITZACIÓ I ORDRE.

EL CÀRREC MÉS DIFÍCIL D'APRENDRE ÉS EL DE NETEJA...PERÒ A BASE DE PRACTICAR BEN SEGUR QUE TOTS PREST HO FAREM LA MAR DE BÉ, I AIXÍ TAMBÉ PODREM AJUDAR A FER NET A CASA!!

MIRAU N'IKER I EN ROMÁN QUÈ BÉ HO VAN FER LA SETMANA PASSADA!!





4 comentaris:

  1. M'encanta! Molt bona idea! A casa ho posarem en pràctica també ;)

    ResponElimina
  2. És una manera de que a casa vulguin començar a ajudar amb ses tasques. Algun pare ja m'ha dit que arrel d'açò, a casa també volen garnar i fer net. Tot sigui aprendre coses noves!!!

    Moltes gràcies pes comentari Maria!! :)

    Sílvia

    ResponElimina
  3. jo que anava enrera de blog ara entenc ses ganes d'ajudar a casa que tenia en Jan! jajaja ha estat cosa d'escola! me sembla una idea fantàstica!

    ResponElimina
  4. Idò...tot sigui aprendre coses noves!! ;)

    ResponElimina