divendres, 3 de febrer del 2017

TREBALLAM SA RÀBIA

Aquesta setmana hem començat a treballar la Unitat didàctica: Les emocions, a partir del conte: El monstre de colors. Pels que no el coneixeu, l'autora el presenta així:

"El Monstre de colors no sap què li passa. S'ha fet un garbuix d'emocions i ara li toca desfer l'embolic. Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions".

Us vam proposar fer una activitat per omplir els pots d'emocions que vam pintar amb temperes. Quan tinguem totes les imatges dels pots, ja les posarem per aquí perquè vegeu lo polits que han quedat.

Seguint amb ses feinetes de ses emocions, intentarem fer una feineta de cada emoció. Vam començar amb una activitat sobre sa Ràbia.
"La ràbia és roent i ferotge com el foc, que crema i costa d'apagar. Quan estàs enfadat sents que s'ha comès una injustícia i vols descarregar la ràbia en algú altre."

Va ser una xalada, perquè van haver de treure tota sa ràbia que tenien a dintre en un paper, pintant molt fort de color vermell.
Després, amb un punxó van haver de fer molts de forats amb molta ràbia.
I aquest va ser el resultat!!

















2 comentaris:

  1. Molt bon exercici! en moment de ràbia i frustració pot ser que ho haguessim de fer a casa perquè descarreguin...veig que ho van fer amb molta passió! jajaja

    ResponElimina
  2. jajajajja sa veritat que els va agradar molt!! i jo els vaig dir que la treguessin tota per després estar ja ben calmats...!! :P

    Sílvia

    ResponElimina