dimecres, 9 de novembre del 2016

PROTAGONISTA DE LA SETMANA: EN XAVI

Avui el protagonista ha estat en Xavi, i han vingut a la classe el seu papà i la seva mamà. Com que a n'en Xavi li encanta es conte de: "El gat vermell i el gat blau", la seva mamà ens ha contat el conte, i mentre l'anava contant, en Xavi i el seu papà l'anaven representant. En Xavi feia de gat vermell, i el seu papà feia de gat blau.

Primer de tot, tots tres s'han pintat la cara de moix, després, en Xavi i el seu papà s'han posat les orelles de moix, i també la cua, cada un del seu color (en Xavi de vermell, i el seu papà de blau). Aquestes orelles i la cua estaven fets de llana. Què original!!
La mamà, també ha participat del conte, i ha fet de moix groc, posant-se unes orelles de color groc.

Ha estat molt divertit, i en Xavi ens ha demostrat que és tot un artista amb el seu teatre!! Ho ha fet molt molt bé, i es nota que ho havien assajat molt a casa, perquè sabia en tot moment allò que havia de dir.

Un cop acabat el conte, qui ha volgut, també s'ha pintat la cara de moix. Fins i tot alguns s'han volgut provar les orelles i la cua, i hem fet una estona de moixos.

Després, la mamà i en Xavi ens han volgut contar un altre conte que van anar a cercar de la biblioteca, que es deia: "Mister Garabato".

Ens han agradat molt aquests contes...perquè a tots ens encanta que ens contin contes!!

Moltes gràcies papà i mamà d'en Xavi!!











2 comentaris:

  1. Quina xalada!! és un artista en Xavi! segur que ho van passar molt bé tots!

    ResponElimina
  2. Va ser molt divertit sí, i en Xavi un artistàs!! jeje!!

    un beso Ioli!! ;)

    Sílvia.

    ResponElimina