dijous, 29 d’octubre del 2015

CAPSA DE VIDA DE NA DANIELLA

Avui ha estat na Daniella la que ens ha mostrat la seva capsa de vida!!! Ella ens ha dit que li agrada molt na Pepa Pig, i per açò ha decorat la seva capsa amb fotos de na Pepa, i també amb uns núvols fets de cotó. Li ha ajudat la seva mare, i ens ha mostrat unes fotos que es van fer ella i la mare mentre estaven fent la capsa de vida.
Després ha obert la seva capsa i a dins hi havia fotos de quan era petitona, amb la seva família, una foto amb les ecografies del seu germanet que neixerà prest i que es dirà Yago; una altra montant un pony i un cavall, perquè ens ha dit que eren els seus animals preferits. I també, ens ha dit que el seu menjar preferit era la truita amb pernil i formatge.

A més de les fotos, ens ha mostrat les sabatilles de quan era un "bebé", i també un dels seus xumets. I ens ha dut un dels seus contes preferits: "Na Blancanieves y los siete enanitos".

Na Daniella ho ha fet molt bé, i ha estat molt contenta i molt orgullosa de mostrar-nos tot açò. 

Un cop acabada l'explicació, hem contat el conte de na "Blancanieves", i hem deixat la seva capsa a un racó perquè, de dos en dos, poguéssim anar a veure-la amb més calma.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada